Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی گفت: وحدت به معنای حفظ مذهب همراه با سرمایه‌گذاری روی مشترکات مذاهب است.

حجت‌الاسلام وحید پورعلی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارومیه با بیان اینکه 12 تا 17 ماه ربیع‌الاول هفته وحدت نامگذاری شده است، اظهار کرد: منشأ این اقدام روایاتی است که درباره زادروز پیامبر گرامی اسلام وارد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اصل وحدت نیز اصلی مبتنی‌بر آیات قرآن و روایات شریفه و بنای عقلاست.

وی با اشاره به آیه شریفه 103 سوره آل عمران عنوان کرد: در این آیه خداوند متعال به مسلمانان دستور می‌دهد که «همه به ریسمان الهی چنگ بزنند» و بلافاصله پس از این دستور، امت اسلامی را متوجه یک خطر بزرگ می‌کند، خطری که اگر امت به آن مبتلا شوند، ابهت و عظمت خود را از دست خواهد داد و در مقابل دشمنان خوار و ذلیل خواهند شد و آن خطر تفرقه بین آحاد امت اسلامی است.

وحدت یک اصل قرآنی است و کسی نمی‌تواند منکر آن باشد

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی ادامه داد: اصل وحدت، یک اصل قرآنی است و کسی نمی‌تواند منکر آن باشد. تمام مسلمانان قائل به وحدت هستند؛ اما راهکارهایی که برای رسیدن به وحدت پیشنهاد می‌کنند، متفاوت است و همین امر موجب اختلاف بین مسلمانان در موضوع وحدت شده است.

پورعلی علت مخالفت با بحث وحدت از سوی برخی از افراد را عدم درک درست از موضوع وحدت دانست و افزود: معنای وحدت یکی‌شدن مذاهب یا حذف مذاهب نیست؛ بلکه وحدت به معنای حفظ مذهب همراه با سرمایه‌گذاری روی مشترکات مذاهب است.

وی بیان کرد: در سایه همین عمل به معارف قرآنی است که پیروان مذاهب مختلف در آذربایجان غربی در کنار هم و دست در دست هم به زندگی مسالمت‌آمیز پرداخته و صحنه‌های زیبایی از تعاون و همکاری و همیاری را خلق کرده‌اند و دفتر تقریب دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه نیز در راستای نهادینه‌کردن امر تقریب و وحدت بین دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی استان راه‌اندازی شده است.

این مقام مسئول اضافه کرد: این دفتر علاوه‌بر محکوم‌کردن اهانت به پیامبر گرامی اسلام از سوی رئیس ‌جمهور فرانسه، معتقد است که این کار وقیحانه از سوی آنان، موجب وحدت هرچه بیشتر امت اسلامی و مسلمانان خواهد شد.

مسئول دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی با تبیین برنامه‌های این دفتر در هفته وحدت خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه تقریب، راه‌اندازی دفتر تقریب واحد نقده، تجلیل از فعالان تقریبی دانشگاهی از برنامه‌های دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی در هفته جاری خواهد بود.

انتهای پیام/4103/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی وحدت قرآن رئیس جمهور فرانسه دفتر تقریب مذاهب حفظ مذهب اصل وحدت مشترکات مذاهب دفتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۶۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه طباطبایی(ره) ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با سیاست‌های تأمین اجتماعی، انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی (ره) نامه‌ای خطاب به سید صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نوشت.

متن این نامه به شرح زیر است:

بسمه تعالی

«سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی که شامل کارگر و غیر کارگر می‌شود، مدت‌ها پیش ابلاغ شده است، رئیس جمهور محترم هم دستور داده که آئین‌نامه‌هایش تهیه بشود؛ منتها آنطور که به بنده گزارش کرده‌اند، تا حالا کار‌هایی که باید انجام می‌گرفت، درست و کامل انجام نشده».
بیانات دیدار با کارگران ۰۵ /۰۲/۱۴۰۳
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
و نمایندگان مجلس شورای اسلامی.
احتراماً سلام علیکم

متن سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی در فروردین ۱۴۰۱ به شرح زیر منتشر شد:
بر اساس دستور رهبر انقلاب اسلامی و در اجرای بند (ج_۱) الزامات تحقق سیاست‌های کلی نظام، قوه‌ی مجریه موظف است با کمک مجلس شورای اسلامی و قوه‌ی قضائیه و با بسیج دستگاه‌های مسئول، برنامه‌ی جامع تحقق این سیاست‌ها را شامل تقدیم لوایح، تصویب مقررات و اقدامات اجرایی لازم، در مدت شش ماه ارائه کند. ابلاغیه سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی ۲۱/۰۱/۱۴۰۱

باتوجه به گذشت بیشتر از دوسال از ابلاغ سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی توسط مقام معظم رهبری و ارائه نشدن لایحه‌ای از طرف نهاد‌های ذی‌ربط، در ادامه به ذکر برخی نکات جهت ضروری بودن اصلاحات در بدنه جامعه، می‌پردازیم:

ناظر به اهمیت مؤلفه‌هایی به رفاه اجتماعی و تأمین اجتماعی در هر جامعه‌ای، سالم و کارامد بودن آن‌ها برای امنیت، سلامت و وضعیت رفاهی آن جامعه ضروری و مبرهن است.
حال آنکه با نگاهی به شرایط فعلیِ رفاهی کشور، وضعیت نامطلوب آن بیشتر از هر زمانی به چشم می‌خورد.
نابسامانی و ناترازی در صندوق‌های بازنسشتگی، آن‌ها را مجبور به استقراض از بانک‌ها کرده که به موجب آن افزایش نقدینگی را به همراه داشته و باعث افزایش تورم در جامعه شده و می‌شود. این خود باعث کوچک‌تر شدن سفره‌ی مردم است. مشکلاتی از این دست نه‌تن‌ها نارضایتی افراد بیمه پرداز و مستمری بگیر را در پی دارد بلکه گریبان اکثر مردم جامعه را نیز گرفته است.


افزایش تورم و در پی آن افزایش فقر در جامعه که قسمتی از آن به سیاست‌های کهنه و مریض در همین حوزه‌ی تأمین اجتماعی بر می‌گردد، باعث شده که چرخه‌ی فلج کننده‌ی نقدینگی، تورم و فقر تکرار شود و توان قشر ضعیف جامعه روز به روز زیر بار مشکلات اقتصادی کمتر شود. این خود تهدیدی برای نسل‌های بعدی است و آینده جامعه را با خطراتی از جمله پیری جمعیت و ... مواجهه می‌کند.
این چرخه‌ی معیوب کلیدش در دست دستگاه‌های دولتی از این جیب به آن جیب می‌شود در حالی که با استقرار یک نظام تأمین اجتماعی جامع، کارآمد، فراگیر و چند لایه احتمال بهبود یافتنش بسیار بالا است.
اکنون با وجود گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی و اتمام مهلت شش ماهه‌ی آن‌ها، خبری از اجرایی شدنشان نیست و در همان مراحل اولیه‌ی ارائه‌ی لایحه معطل مانده‌اند.


انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علامه‌طباطبایی (ره) باتوجه به تأکیدمجدد مقام معظم رهبری بر به نتیجه نرسیدن این سیاست‌ها، ضمن گوشزد کردن شرایط نامطلوب کشور به مسئولین حوزه‌ی رفاه اجتماعی در معنای عام و تأمین اجتماعی در معنای خاص، از نهاد‌های مربوطه مطالبه‌ی پیگیری سریع‌تر و جدی‌تر این سیاست‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود
  • امام صادق (ع) محور وحدت بین مذاهب اسلامی است
  • حب به اهل بیت(ع) موجب تقریب مذاهب است
  • ایران اسلامی الگوی وحدت و برادری در جهان است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • دانشگاه آزاد اسلامی نخبگان منطقه را در مسئله تقریب مذاهب جمع کند
  • ایران اسلامی؛ الگوی تقریب مذاهب در جهان/علما وحدت را در بین مردم اشاعه دادند
  • فعالیت ۳۵ دفتر تقریب مذاهب در دفاتر تلفیقی دانشگاه آزاد
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست